Solceller

GoSoL Energi

 

 

Solcellssystem

Över 140 000 solcellsanläggningar

I början av år 2022 uppgick den installerade effekten från nätanslutna solcellsanläggningar till över 2500 MW i Sverige. Tillväxten för solcellssystem är stor i hela Sverige, från norr till söder. Solceller är idag en av de mest lönsamma investeringarna för såväl nya som befintliga fastigheter. På global nivå är solceller idag den billigast elproduktionen.

Vi på GoSol Energi är experter på solcellssystem och har installerat över 4000 solcellsanläggningar. Vi installerar kompletta, nyckelfärdiga solcellssystem med funktionsgaranti. Vårt mål är att du ska få den bästa möjliga solcellsanläggningen. Både vad gäller layout, teknisk prestanda och ekonomisk lönsamhet. Våra kunder är villaägare, lantbruk, flerbostadshus och företag.

Prova vår solcellskalkylator

Testa din förutsättningar att installera solceller. Beräkna uppskattad elproduktion, investeringskostnad samt återbetalningstid online.

Villor & Fritidshus

I Sverige står Villor och Fritidshus för den största ökningen av solceller. Idag har över 100 000 hushåll installerat solceller på sina bostäder. Vi installerar kompletta nyckelfärdiga solcellspaket för villor och fritidshus, från 5 kW och uppåt. Passa på att även installera laddbox och/eller batteri.

Läs mer …

Gårdar & Lantbruk

Många lantbruksfastigheter har höga energikostnader och stor elförbrukning. Med en solcellsanläggning kan du minska din energikostnad genom att själv producera en stor del av den elen du förbrukar. Du får även betalt för den överskottsel som du säljer tillbaka till elnätet.

Läs mer …

Bostadsrättsföreningar

Många bostadsrättsföreningar har ofta goda förutsättningar till att installera solceller på sina tak. Förutom god lönsamhet genom sänkt driftkostnad för elektricitet, höjer det även värdet på fastigheten och ni blir en mer attraktiv bostadsrättsförening för nya medlemmar.

Läs mer …

 

Företag & Industrier

Det finns många argument till varför företag, industrier och fastighetsägare ska investera i solceller. Det finns ett par olika affärsmodeller för den som vill investera i solceller. Vi på GoSoL Energi hjälper dig att utreda huruvida solceller är en lönsam investering för din fastighet.

Läs mer …

Prova vår solcellskalkylator

Testa din förutsättningar att installera solceller. Beräkna uppskattad elproduktion, investeringskostnad samt återbetalningstid online.

Solcellspaneler

Vi erbjuder alltid helsvarta monokristallina premiumpaneler med hög verkningsgrad. Tack vare stora inköpsvolymer kan vi erbjuda våra kunder marknadens bästa solcellspanel till ett konkurrenskraftigt pris. Våra solcellspaneler rankas högst upp på det internationella oberoende kvalitetsindexet.

Läs mer …

Växelriktare

Växelriktare, eller engelskans inverter, är en av de absolut viktigaste komponenten i en solcellsanläggning som du bör ägna extra uppmärksamhet när du planerar ditt solcellssystem. GoSol Energi erbjuder växelriktare från välkända och etablerade leverantörer som garanterar hög kvalité och bra garantier.

Läs mer …

Montagesystem

Montagesystem och takmontage är avgörande för att din solcellsanläggning ska fungera effektivt och få en lång livslängd. GoSol Energi använder alltid robusta produkter från välkända tillverkare som till exempel K2 System och Weland Stål. Det är också viktigt att montörerna har rätt kunskap om hur solcellspanelerna ska monteras.

Läs mer …

 

Så här går det till

Vi på GoSoL Energi hjälper dig hela vägen, från idéstadie till försäljning av din egenproducerade solel. Vi finns med dig genom hela processen, från dimensionering och projektering till färdiganmälan till nätägaren och uppkoppling till internet. Vi säkerställer ett komplett nyckelfärdigt solcellssystem med funktionsgaranti.

Läs mer …

Tryggt, Enkelt, Lönsamt och bra för Miljön

Vi installerar solceller, laddboxar och batterier. Alltid komplett och nyckelfärdigt!

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Expert på
solceller

Vi levererar och installerar. Komplett och nyckelfärdigt. Kontakta oss redan idag för mer information.

Kontaktformulär

KONTAKT

GOSOL ENERGI AB

Org.nr. 559160-8277

Email: info@GoSol.se

Växel: 010-175 52 00

© GOSOL ENERGI AB 2023