Solceller

I början av år 2022 uppgick den installerade effekten från nätanslutna solcellsanläggningar till över 2 500 MW i Sverige. Tillväxten för solcellssystem är stor i hela Sverige, från norr till söder.

Bra lönsamhet

Solceller är idag en av de mest lönsamma investeringarna för såväl nya som befintliga fastigheter. På global nivå är solceller idag den billigaste elproduktionen.

Vi på Gosol Energi är experter på solcellssystem och har installerat över 5 000 solcellsanläggningar. Vi installerar kompletta, nyckelfärdiga solcellssystem med funktionsgaranti. Vårt mål är att du ska få den bästa möjliga solcellsanläggningen. Både vad gäller layout, teknisk prestanda och ekonomisk lönsamhet. Våra kunder är villaägare, lantbruk, fastighetsägare, företag och energibolag.

Solcellspaneler

Vi erbjuder alltid helsvarta monokristallina premiumpaneler med hög verkningsgrad. Tack vare stora inköpsvolymer kan vi erbjuda våra kunder marknadens bästa solcellspaneler till ett konkurrenskraftigt pris. Våra solcellspaneler rankas högst upp på det internationella oberoende kvalitetsindexet.

Växelriktare

Växelriktare, eller engelskans inverter, är en av de absolut viktigaste komponenterna i en solcellsanläggning som du bör ägna extra uppmärksamhet åt när du planerar ditt solcellssystem. GoSol Energi erbjuder växelriktare från välkända och etablerade leverantörer som garanterar hög kvalité och bra garantier.

Montagesystem

Montagesystem och takmontage är avgörande för att din solcellsanläggning ska fungera effektivt och få en lång livslängd. GoSol Energi använder alltid robusta produkter från välkända tillverkare som till exempel K2 System och Weland Stål. Det är också viktigt att montörerna har rätt kunskap om hur solcellspanelerna ska monteras.

Våra kunder

När du beställer ett solcellssystem från Gosol Energi beställer du inte bara de fristående komponenterna, produkterna och arbetskraft. Du beställer ett optimalt projekterat och dimensionerat solcellssystem med funktionsgaranti. Vi finns med dig genom hela processen, från förstudie till färdiganmälan och försäljning av producerad solel. Vi tror att nöjda kunder ger nya kunder. Sedan starten har vi installerat över 5 000 st solcellssystem med en sammanlagd installerad effekt på över 100 MW. Vi har bra erfarenhet av såväl småskaliga som storskaliga solcellsinstallationer, från 4 kW upp till kommersiella solcellsparker.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Tillsammans med våra kunder bygger vi framtidens El-infrastruktur. Solceller, Elbilsladdning, Energilagring och Smart mätning. Vi vill vara ditt förstahandsval som du vänder dig med dina frågor. Det ska vara Tryggt, Enkelt och Lönsamt.