Om oss

GoSoL Energi

 

 

Framtidens El

Solceller, Laddbox och Batteri

Tillsammans med våra kunder bygger vi framtidens El-infrastruktur. Vi levererar och installerar Solceller, Elbilsladdning, Energilagring och Smart mätning. Huvudfokus är att erbjuda kompletta, nyckelfärdiga anläggningar på totalentreprenad med fast pris. Våra kunder utgörs av privatpersoner, lantbruk, industrier, kommersiella fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en framtidsvision där samhället ställt om till 100 procent förnybar energi och en elektrifierad transportsektor.

Trygg, Enkelt och Lönsamt

Det ska vara Tryggt, Enkelt och Lönsamt att anlita GoSoL Energi. Genom att köpa dina solceller och laddbox från en av Sveriges mest erfarna installatör får du trygghet och konkurrenskraftiga inköpspriser. Tack vare våra engagerade projektörer och tekniker får du samtidigt engagemanget och det personliga.

Vårt ledord är Engagemang

Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en framtidsvision där samhället ställt om till 100 procent förnybar energi och en elektrifierad transportsektor. Vi vill att vårt arbete bidrar till en mer miljövänlig och hållbar framtid. Vårt ledord är ENGAGEMANG – för kunden, för produkterna, för bästa lösningen, för hållbarhet och miljö.

Svensk Solenergi

Vi ingår branschorganisationen Svensk Solenergi. Du ska känna dig trygg när du anlitar GoSoL Energi. Vi är säkra på vår kompetens och våra produkter och fakturerar efter slutförd installationn.

Auktoriserad Elinstallatör

Företag som installerar solceller och laddinfrastruktur ska vara auktoriserad elinstalltör och ha ett utarbetat egenkontrollprogram som säkerställer att alla medarbetare har relevant kompetens och att alla installationsmoment utförs korrekt.

Certifierad solelinstallatör

Vår kompetens sträcker sig längs hela kedjan, från inledande förstudier till installation och service. Våra medarbetare har gått utbildningar i design, projektering, montage, produktionsberäkningar och vi är certifierade installatör.

Ansvarsförsäkring

GoSoL Energi AB och bolagets verksamhet är försäkrad i If Skadeförsäkring AB, innefattande Allrisk för Entreprenad- och Montageverksamhet, Professionsansvarsförsäkring för tekniska konsulter samt Ansvarsförsäkring och Produktansvar.

 

Antal Solcellssystem

Vi tror att nöjda kunder ger nya kunder. Sedan starten har vi installerat över 500 st solcellssystem.

Solcellspaneler

Vi har installerat över 20 000 st solcellspaneler motsvarar en installerad effekt på över 7000 kWp.

Utsläppsminskningar

Varje år bidrar våra solcellssystem med att minska världens koldioxidutsläpp med 4000 ton koldioxidekvivaleneter (tCO2e).

Elproduktion (MWh)

Våra installerade solcellssystem producerar över 6500 MWh solel per år vilket motsvarar behovet för ett mindre samhälle i Sverige.

Beräkna ditt pris online

Ta fram ditt pris online på bara några minuter. Prova vår solcellskalkylator för att få en översiktlig bild av storlek på solcellssystem och lönsamhet.

Tryggt, Enkelt, Lönsamt och bra för Miljön

Vi installerar solceller, laddboxar och batterier. Alltid komplett och nyckelfärdigt med fast pris

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Expert på
solceller

Vi levererar och installerar. Komplett och nyckelfärdigt. Kontakta oss redan idag för mer information.

KONTAKT

GOSOL ENERGI AB

Org.nr. 559160-8277

Email: info@GoSol.se

Växel: 010-175 52 00

© GOSOL ENERGI AB 2020