Om Gosol Energi

Vi på Gosol Energi arbetar med hållbara energisystem och förnybar elproduktion. Vi har huvudkontor i Stockholm och regionala kontor i Västra Götaland, Skåne och Jönköping. Vårt huvudfokus är att installera kompletta solcellssystem, batterilagring och ladd-infrastruktur.

Hållbara energisystem

På Gosol arbetar vi med hållbara energisystem och förnybar elproduktion. Tillsammans med våra kunder ställer vi om samhället och energisystemet till fossilfri elproduktion och en elektrifierad transportsektor.

Vi är en helhelhetsleverantör inom nyckelfärdiga energilösningar och erbjuder bland annat kompletta solcellssystem, ladd-infrastruktur och energilagring med tillhörande stöd- och balanstjänster.

Jobba på Gosol

Vi som arbetar på Gosol är ingenjörer och tekniker som drivs av teknisk innovation och en hållbar framtidsvision. Vi fokuserar alltid på kundnytta och kundnöjdhet och utvecklar respektive projekt i nära samförstånd med våra kunder.

Vår målsättning är att vara en ledande aktör i omställningen av samhället och energisystemet till 100 procent förnybar elproduktion och en elektrifierad transportsektor. Vi arbetar utifrån ledorden kvalité och engagemang med kundrelationen, teknisk kompetens och hållbarhet som grundpelare.

Kvalitet & Engagemang

Det ska vara Tryggt, Enkelt och Lönsamt att anlita Gosol Energi. Genom att köpa dina solceller, batterilager och/eller ladd-infrastruktur från en av Sveriges mest erfarna installatör får du trygghet och konkurrenskraftiga inköpspriser.

Gosol Energi är certifierad solcellsinstallatör, auktoriserad elinstallatör. Kvalitet är grundläggande för en bra helhetslösning. Både vad gäller ingående produkter och utfört arbete. Vi arbetar bara med kvalitetssäkrade produkter och arbetar professionellt med
egenkontroller för att verifiera att alla arbetsmoment utförts korrekt.

Komplett & Nyckelfärdigt

Vi är en helhelhetsleverantör inom nyckelfärdiga energilösningar och erbjuder bland annat kompletta solcellssystem, ladd-infrastruktur och energilagring med tillhörande stöd- och balanstjänster. Varje
projekt är unikt och dimensioneras utifrån specifika förutsättningar för att optimera såväl klimatnytta som lönsamhet.

Vi säkerställer att du får ett optimalt projekterad och dimensionerad installation med funktionsgaranti. Vi är säkra på vår kompetens och våra produkter varför vi normalt erbjuder fast pris på våra installationer.

Kundnytta och Kundnöjdhet

Vi fokuserar alltid på kundnytta och kundnöjdhet och utvecklar respektive projekt i nära samförstånd med våra kunder. Till vår hjälp har vi företagets ledord: Kunskapsorienterat, Handlingskraftigt, Kundfokuserat och Professionellt. Ledorden genomsyrar vår verksamhet och har bidragit till att GoSol idag är ett av marknadens tryggaste solcellsbolag med hög kundnöjdhet.

Läs mer om våra tjänster

Vårt mål är att du som kund ska få den bästa möjliga energilösning. Både vad gäller layout, teknisk prestanda och ekonomisk lönsamhet. Projektering samt specifierade produkter är valda med hänsyn till fastigheten och markens specifika förutsättningar. Har du egna idéer eller önskemål? Vi är lyhörda och har god erfarenhet från att lyssna in specifika önskemål.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel:
010-175 52 00.