Om Gosol Energi

Engagemang & Kompetens

 

 

Personligt

Engagemang

Vi erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till bostäder, lantbruk och kommersiella byggnader. Våra affärsrelationer bygger på personligt bemötande och en förståelse för varje kunds specifika förutsättningar och önskemål.

Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle.

Vår drivkraft

Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en vision om att solenergi bidrar till ett hållbarare samhälle. Vår strävan är att sprida kunskap om att solenenergi fungerar utmärkt i Sverige och att göra det enkelt och tryggt för fastighetsägare att installera solcellsanläggningar. 

Vårt ledord är Engagemang

Genom att göra så tror vi att vi även bidrar till en hållbar framtid i enlighet med de globala hållbarhetsmålen. Vårt ledord är ENGAGEMANG – för kunden, för produkterna, för bästa lösningen, för hållbarhet och miljö.

Tryggt, enkelt och säkert

Du ska känna dig trygg när du beställer en solcellsanläggning från oss. Vi är säkra på vår kompetens och våra produkter och fakturerar normalt efter slutförd installation och färdiganmälan till nätägaren. Vår kompetens sträcker sig längs hela kedjan, från tidiga förstudier och lönsamhetskalkyler till installation och service av kompletta nyckelfärdiga solcellsanläggningar.

Lise Toll
VD, GoSol Engergi AB

  Vi levererar och installerar

Expert på Solceller
Komplett & Nyckelfärdigt

Energiexpert

Vi är expert på solceller och hållbara energisystem. Tillsammans har vi över 30 års samlad erfarenhet. Vi är certifierad installatör av solcellssystem enligt Energimyndighetens nya certifiering.

Följer regelverk

Vi ingår branschorganisationen Svensk Solenergi och följer gällande lagar och föreskrifter vid installationsarbete inbegripande, men inte begränsat till, elsäkerhet, arbetssäkerhet, takarbete, konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen och ABT06.

Ansvarsförsäkring

Vi har företagsförsäkring i If Skadeförsäkring AB (Försäkringsnummer: SP1829982). Allrisk för Entreprenad- och Montageverksamhet, Professionsansvarsförsäkring för tekniska konsulter, Ansvarsförsäkring och Produktansvar.

Lönsamt och bra för Miljön

Solceller bedöms vara den mest miljövänliga elproduktionen och orsakar inga klimatutsläpp.

Expert på
solceller

Vi levererar och installerar. Komplett och nyckelfärdigt. Kontakta oss redan idag för mer information.

KONTAKT

GOSOL ENERGI AB

Org.nr. 559160-8277

Email: info@GoSol.se

Växel: 010-175 52 00

© GOSOL ENERGI AB 2020