Kontakta oss

GoSoL Energi

 

 

Kontaktformulär

Kontakta oss via formuläret så återkopplar vi inom 24 h. Är du intresserad av att få en offert från oss eller har du frågor kopplat till din fastighet. Ange namn, e-postadress samt telefonnummer så blir det lätt för oss att kontakta dig, du kan även lämna ett meddelande. Du kan också ringa till vår telefonväxel: 010-175 52 00.

Engagerad

Tillsammans bygger vi framtidens El-infrastruktur

Tillsammans med dig bygger vi framtidens El-infrastruktur. Vi är ingenjörer och tekniker som drivs av teknikutveckling och en framtidsvision där samhället ställt om till 100 procent förnybar energi och en elektrifierad transportsektor. Vi vill att vårt arbete bidrar till en mer miljövänlig och hållbar framtid. Vårt ledord är ENGAGEMANG – för kunden, för produkterna, för bästa lösningen, för hållbarhet och miljö.Det ska kännas Tryggt, Enkelt och Säkert att beställa en solcellsanläggning från GoSoL Energi.

Testa vår solcellskalkylator online

Testa dina förutsättningar att installera solceller. Beräkna uppskattad elproduktion, investeringskostnad samt återbetalningstid online.

Tryggt, Enkelt, Lönsamt och bra för Miljön

Vi installerar solceller, laddboxar och batterier. Alltid komplett och nyckelfärdigt!

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Expert på
solceller

Vi levererar och installerar. Komplett och nyckelfärdigt. Kontakta oss redan idag för mer information.

Kontaktformulär

KONTAKT

GOSOL ENERGI AB

Org.nr. 559160-8277

Email: info@GoSol.se

Växel: 010-175 52 00

© GOSOL ENERGI AB 2023