Laddboxar

Vi på Gosol Energi har stor erfarenhet från att leverera och installera laddboxar och ladd-infrastruktur. Från enskilda laddboxar för villan till komplexa kommersiella installationer.

Laddinfrastruktur och lastbalansering

Äntligen är det transportsektorns tur att ställa om till en grön och klimatneutral framtid. Elbilar och laddhybrider kommer vara dominerande vad gäller nybilsförsäljning de kommande åren. Kommer du skaffa ny bil inom tre år? Med största sannolikhet kommer du välja en bil med sladd. Fördelarna med elbilar och laddhybrirder är många; de är tystare, snabbare och mer miljövänliga. Framförallt är de mer kostnadseffektiva i drift redan från första dagen.

Installation av laddboxar

På Gosol Energi har vi stor erfarenhet av installation av laddboxar och laddinfrastruktur. Vi är återförsäljare av flertalet fabrikat och erbjuder normalt installation till fast pris, inklusive nödvändigt material till montage och installation. De produkter och fabrikat som vi fokuserar extra på är Zaptec och Wallbox. Deras gemensamma utbud av produkter och tjänster täcker de flesta behoven och konfigurationerna. Läs mer om våra produkter och tjänster längre ner.

Vi säljer både enskilda laddboxar till privatbostäder och större system av laddboxar med lastbalansering till flerfamiljshus och fastighetsägare. Normalt börjar vi med ett samtal för att förstå vilka behov och önskemål som du efterfrågar.

Ladda bilen hemma

Du laddar enkelt din elbil över natten med billig el, antingen hemma eller på arbetsplatsen. För att säkerställa en säker och snabb laddning bör du installera en godkänd laddbox. Innan du väljer vilken laddbox du ska installera är det bra att rådfråga din installatör. Ska du välja typ 1 eller typ 2, ska det vara 1-fas eller 3-fas och vad för typ av jordfelsbrytare behöver du , typ A eller typ B?

Vi på GosoL Energi installerar dagligen laddboxar och hjälper dig gärna. Efterfrågar du någon speciell produkt eller tjänst så undersöker vi om det är något vi kan hjälpa dig med. Vi är måna om att du ska få den bästa lösningen, både vad gäller val av produkt och installation.

Ladd-infrastruktur

Både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar kan få bidrag för installation av laddboxar och laddinfrastruktur. Privatpersoner får bidrag för hälften av totalkostnaden, inklusive material och arbetskostnad med Grönt ROT-avdrag.  Företag och Bostadsrättsföreningar kan söka bidrag med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddningspunkt.

Vi har stor erfarenhet från större laddboxinstallationer i exempelvis offentliga garage och gemensamma parkeringsplatser. Vi hjälper er att ta fram optimal lösning utifrån era behov och förutsättningar

Komplett och nyckelfärdigt

Vårt erbjudande Komplett och Nyckelfärdigt innebär att vi tar ansvar för helheten. När du beställer ladd-infrastruktur från Gosol Energi beställer du inte bara de fristående komponenterna, produkterna och arbetskraft. Du beställer ett optimalt projekterat och dimensionera energilösning med funktionsgaranti. Vi finns med dig genom hela processen, från förstudie till fungerande laddboxlösning.

Våra produkter

På Gosol Energi har vi stor erfarenhet från att leverera och installera laddboxar och ladd-infrastruktur. Från enskilda laddboxar för villan till komplexa kommersiella installationer. Vi arbetar med kvalitetssäkrade produkter som vi har bra förståelse och erfarenhet från.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel: 010-175 52 00