Laddboxar för villaägare

Laddboxar är omöjlig att undvara för den moderna elbilsägaren. Genom att installera en laddbox hemma får du snabb och bekväm tillgång till laddning, vilket eliminerar räckviddsångest. Med smarta funktioner och enkel användning gör laddboxen laddningen smidig och anpassad till din vardag.

Varför installera en laddbox?

Beställ en laddbox idag. Kommer du skaffa ny bil inom tre år? Med största sannolikhet kommer du välja en bil med sladd. Fördelarna med elbilar och laddhybrider är många; de är tystare, miljövänligare och mer fördelaktig när det kommer till skatt och service. Framförallt är de mer kostnadseffektiva i drift redan från första dagen.

Billigt och enkelt

Du laddar enkelt din elbil över natten med billig el, antingen hemma eller på arbetsplatsen. För att säkerställa en säker och snabb laddning bör du installera en godkänd laddbox. Innan du väljer vilken laddbox du ska installera är det bra att rådfråga din installatör. Ska du välja typ 1 eller typ 2, ska det vara 1-fas eller 3-fas och vad för typ av jordfelsbrytare behöver du, typ A eller typ B? Vi på GoSoL Energi installerar dagligen laddboxar och hjälper dig gärna.

50 procent skattereduktion

Både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar kan få bidrag för installation av laddboxar och laddinfrastruktur. Privatpersoner får bidrag för hälften av totalkostnaden, inklusive material och arbetskostnad med Grönt ROT-avdrag.

Våra laddboxar

På Gosol Energi har vi stor erfarenhet från att leverera och installera laddboxar och ladd-infrastruktur. Från enskilda laddboxar för villan till komplexa kommersiella installationer. Vi arbetar med kvalitetssäkrade produkter som vi har bra förståelse och erfarenhet från.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel: 010-175 52 00.