Zaptec Go

Zaptec Go

Zaptec Go trivs lika bra på utsidan av ett hus som på insidan av ett garage. Dess komponenter är av hög kvalitet och monterade med hög noggrannhet. Laddboxen är IP54-certifierad och är utformad för att motstå det tuffa nordiska klimatet. Du som kund ska ha förtroende för att du har köpt varaktig kvalitet. Zaptec Go kommer med 5 års produktgaranti.

Zaptec Go

Tack vare sin revolutionerande modulerade design passar Zaptec Go i många olika sammanhang och gör den till en flexibel och smart framtidssäkrad laddningsstation. Boxen levereras med typ 2 uttag och klarar alla effekter från 1,4 till 22 kW. Zaptec Go är ledande inom säkerhet på EV-laddningsmarknaden och certifierad med högsta säkerhetsstandard. Integrerad RFID-läsare och elmätare. Kommunikation med laddningsstationen sker via 4G, wifi eller blåtand.

Våra laddboxar

Vi arbetar med kvalitetssäkrade produkter som vi har bra förståelse och erfarenhet från. Här kan du hitta fler av våra laddboxar.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel: 010-175 52 00