Laddboxar

GoSoL Energi

 

 

Laddboxar

Laddinfrastruktur och Lastbalansering

Äntligen är det transportsektorns tur att ställa om till en grön och klimatneutral framtid. Elbilar och laddhybrider kommer vara dominerande vad gäller nybilsförsäljning de kommande åren. Kommer du skaffa ny bil inom tre år? Med största sannolikhet kommer du välja en bil med sladd. Fördelarna med elbilar och laddhybrirder är många; de är tystare, snabbare och mer miljövänliga. Framförallt är de mer kostnadseffektiva i drift redan från första dagen.

Du laddar enkelt din elbil över natten med billig el, antingen hemma eller på arbetsplatsen. För att säkerställa en säker och snabb laddning bör du installera en godkänd laddbox. Innan du väljer vilken laddbox du ska installera är det bra att rådfråga din installatör. Ska du välja typ 1 eller typ 2, ska det vara 1-fas eller 3-fas och vad för typ av jordfelsbrytare behöver du , typ A eller typ B? Vi på GoSoL Energi installerar dagligen laddboxar och hjälper dig gärna.

Installation av laddboxar

Produkter och Tjänster

Vi på GoSoL Energi har stor erfarenhet av installation av laddboxar och laddinfrastruktur. Vi är återförsäljare av flertalet fabrikat och erbjuder normalt installation till fast pris, inklusive nödvändigt material till montage och installation. De produkter och fabrikat som vi fokuserar extra på är Zaptec och Wallbox. Deras gemensamma utbud av produkter och tjänster täcker de flesta behoven och konfigurationerna. Läs mer om våra produkter och tjänster längre ner.

Vi säljer både enskilda laddboxar till privatbostäder och större system av laddboxar med lastbalansering till flerfamiljshus och fastighetsägare. Normalt börjar vi med ett samtal för att förstå vilka behov och önskemål som du efterfrågar. Efterfrågar du någon speciell produkt eller tjänst så undersöker vi om det är något vi kan hjälpa dig med. Vi är måna om att du ska få den bästa lösningen, både vad gäller val av produkt och installation.

Statligt bidrag för laddboxar

Både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar kan få bidrag för installation av laddboxar och laddinfrastruktur. Privatpersoner får bidrag för hälften av totalkostnaden, inklusive material och arbetskostnad med Grönt ROT-avdrag.  Företag och Bostadsrättsföreningar kan söka bidrag med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddningspunkt.

Zaptec

Zaptec har ett unikt produktsortiment. Tack vare deras patenterade teknologi har Zaptec på kort tid blivit världsledande inom smarta laddsystem för elbilar.

Läs mer …

Zaptec Go

Zaptec Go trivs lika bra på utsidan av ett hus som på insidan av ett garage. Laddboxen är IP54-certifierad och är utformad för att motstå det tuffa nordiska klimatet.

Läs mer …

CTEK

CTEK Chargestorm är bland de mest flexibla laddboxarna på marknaden och ligger i framkant vad gäller säkerhet och funktionalitet.

Läs mer …

 

Tryggt, Enkelt, Lönsamt och bra för Miljön

Vi installerar solceller, laddboxar och batterier. Alltid komplett och nyckelfärdigt!

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Expert på
solceller

Vi levererar och installerar. Komplett och nyckelfärdigt. Kontakta oss redan idag för mer information.

Kontaktformulär

KONTAKT

GOSOL ENERGI AB

Org.nr. 559160-8277

Email: info@GoSol.se

Växel: 010-175 52 00

© GOSOL ENERGI AB 2023