Huawei

Många förknippar Huawei med mobiltelefoner och nätverksutrustning, men Huawei är även ett av världens ledande företag inom teknik för solenergi.

Design, Verkningsgrad och Hållbar

Huawei är idag världens största tillverkare av växelriktare och batterier för solcellssystem. Produktutbud erbjuder både snygga och effektiva paket för småhus och villaägare samt storskaliga lösningar för industrier och solcellsparker. GoSoL Energi är återförsäljare av Huawei och kan installera samtliga växelriktare och batteripaket till förmånliga priser.

Huawei växelriktare

Huawei erbjuder en mångsidig växelriktare med marknadens bästa verkningsgrad. Växelriktarna har inga fläktar vilket innebär att de är tysta och har mindre rörliga delar.

Huawei  är ledande inom forskning och utveckling av växelriktare. Alla växelriktare har minst 2 MPPT ingångar vilket innebär mindre känslighet från skuggning samt möjlighet att blanda paneltyper, väderstreck och lutningar.

  • WiFi-internetuppkoppling
  • Inbyggt DC- och AC-överspänningsskydd
  • 10 års produktgaranti

Huawei batteri

År 2020 presenterade Huawei sitt nya batteri för solceller och villa-användning. Systemet benämns Huawei Luna och är ett modulsystem med möjlighet att installera batteri-lagringskapacitet upp till 15 kWh. Varje modul är på 5 kWh med 100 procent användbar kapacitet (DoD). Du kan bygga system med upp till 3 moduler, innebärande en kapacitet på sammanlagt 15 kWh. Det går också att parallellkoppla 2 styrenheter vilket innebär en lagringskapacitet upp till 30 kWh.

  • Litiumjärnfosfat
  • Enkelt att installera
  • Certifierat och Pålitligt

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel:
010-175 52 00.