Huawei battericontainer

LUNA2000 Smart String ESS –  ett flexibelt, modulärt och intelligent energilagringssystem. Plug & Play. 10 års garanti.

Storskalig batterilösningar

Installationer av batteri större än 1 MW kräver ofta specialbyggda containerlösningar. Nödvändig anslutningspunkt behöver ofta vara mer än 1200A vilket innebär att installationen görs direkt på högspänning med eget ställverk. På Gosol Energi har vi lång erfarenhet av att arbeta med Huaweis batterilösningar. De har nyligen tagit fram en batteri-containerlösning som går att anpassa utifrån respektive installation. Från 1 MW upp till 10 MW.

Battericontainer 1 – 10 MW

Batteriskåpets cellteknologi består av litiumjärnfosfat (LFP), är IP55 säkerhetsklassad och har inbyggda lik- och växelströmsöverspänningsskyd (SPD).

Modulär design:

  • Automatisk SOC kalibrering
  • Modulärt energilagringsystem
  • Anpassad O&M (Drift och underhåll)

Säker och pålitlig:

  • Inbyggt kylningssystem
  • Inbyggt brandsläckningssystem
  • Inbyggt optimerat klimatsystem

Våra kommersiella batterier

På Gosol Energi har vi stor erfarenhet från att leverera och installera batterier med tillhörande stöd- och balanstjänster. Från mindre batterier för villan till storskaliga batteriskåp och container-lösningar. Vi arbetar med kvalitetssäkrade produkter som vi har bra förståelse och erfarenhet från.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel: 010-175 52 00