Tack!

GoSoL Energi

 

 

Vi hör av oss

På dina vilkor!

Vi tror att nöjda kunder ger nya kunder. Sedan starten har vi installerat över 1000 st solcellssystem med en sammanlagd installerad effekt på över 10 MW. Vi har bra erfarenhet av såväl småskaliga som storskaliga solcellsinstallationer. Vår målsättning är att vara en ledande aktör i omställningen av energisystemet till 100 procent förnybar elproduktion och en elektrifierad transportsektor. Tillsammans med dig bygger vi framtidens hållbara energisystem.

Villor & Fritidshus

I Sverige står Villor och Fritidshus för den största ökningen av solceller. Idag har över 40 000 hushåll installerat solceller på sina bostäder. Vi installerar kompletta nyckelfärdiga solcellspaket för villor och fritidshus, från 5 kW och uppåt. Passa på att även installera laddbox och/eller batteri.

Läs mer…

Gårdar & Lantbruk

Många lantbruksfastigheter har höga energikostnader och stor elförbrukning. Med en solcellsanläggning kan du minska din energikostnad genom att själv producera en stor del av den elen du förbrukar. Du får även betalt för den överskottsel som du säljer tillbaka till elnätet.

Läs mer …

Bostadsrättsföreningar

Många bostadsrättsföreningar har ofta goda förutsättningar till att installera solceller på sina tak. Förutom god lönsamhet genom sänkt driftkostnad för elektricitet, höjer det även värdet på fastigheten och ni blir en mer attraktiv bostadsrättsförening för nya medlemmar.

Lös mer …

Företag & Industrier

Det finns många argument till varför företag, industrier och fastighetsägare ska investera i solceller. Det finns ett par olika affärsmodeller för den som vill investera i solceller. Vi på GoSoL Energi hjälper dig att utreda huruvida solceller är en lönsam investering för din fastighet.

Läs mer …

Vårt erbjudande

Med utgångspunkt i dina förutsättningar och önskemål så projekterar vi en solcellsanläggning som är optimalt dimensionerad för din fastighet. Vi finns med dig genom hela processen.

Skatteavdrag för Grön teknik

Från och med den 1 januari 2021 kan du få skattereduktion när du anlitar ett företag för installation av grön teknik. Skattereduktion ges för installation av nätanslutna solcellssystem, batterier och laddboxar. Skattereduktion fungerar på motsvarande sätt som ROT-avdrag och dras av direkt på fakturan.

Läs mer …

Så går det till

Vårt mål är att du som kund ska få den bästa möjliga solcellsanläggningen. Både vad gäller layout, teknisk prestanda och ekonomisk lönsamhet. Vi hjälper dig hela vägen, från idéstadie till försäljning av din egenproducerade solel. Vi säkerställer ett kompletta nyckelfärdigt solcellssystem.

Läs mer …

Solcellspaneler

Vi erbjuder alltid helsvarta monokristallina premiumpaneler med hög verkningsgrad. Tack vare stora inköpsvolymer kan vi erbjuda våra kunder marknadens bästa solcellspanel till ett konkurrenskraftigt pris. Våra solcellspaneler rankas högst upp på det internationella oberoende kvalitetsindexet.

Läs mer …

Laddboxar

Med stor sannolikhet kommer din nästa bil ha sladd. Ladda säkert hemma med laddbox. Vi på GoSoL Energi har stor erfarenhet av installation av laddboxar och laddinfrastruktur. Vi är återförsäljare av flertalet fabrikat och erbjuder normalt installation till fast pris, inklusive nödvändigt installationsmaterial.

Läs mer …

Tryggt, Enkelt, Lönsamt och bra för Miljön

Vi installerar solceller, laddboxar och batterier. Alltid komplett och nyckelfärdigt!

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Expert på
solceller

Vi levererar och installerar. Komplett och nyckelfärdigt. Kontakta oss redan idag för mer information.

Kontaktformulär

KONTAKT

GOSOL ENERGI AB

Org.nr. 559160-8277

Email: info@GoSol.se

Växel: 010-175 52 00

© GOSOL ENERGI AB 2023