Solcellspaneler

GoSoL Energi

 

 

Solcellspaneler

Kvalité och Driftsäkerhet

Vi på GoSol Energi försöker alltid hitta de bästa solcellspanelerna till våra kunder. Tack vare stora inköpsvolymer kan vi erbjuda marknadens bästa solcellspaneler till konkurrenskraftiga priser. Vi installerar bara solcellspaneler som bevisligen håller hög kvalité, har lång teknisk livslängd och tål nordiskt klimat med snö och is.

  • Helsvarta premiumpaneler
  • Hög verkningsgrad
  • Högsta kvalitetsindex
  • CE-märkta och Certifierade
  • 25 Års Effektgaranti
  • Miljömässigt tillverkade

Vi erbjuder alltid svarta monokristallina solcellspaneler med hög verkningsgrad. Med tillägget svart ram och svart baksida, istället för metallfärgad ram och vit baksida, blir solcellspanelerna helsvarta vilket ger ett diskret och stilrent utseende som passar på de flesta hustak.

De solcellspaneler vi erbjuder har alltid minst 25 års effektgaranti. Såklart är alla paneler vi erbjuder CE-märkte och uppfyller krav på elsäkerhet enligt svenska och europeiska standarder.

Kvalitetsindex och certfiering säkerställer att våra solcellspaneler är säkra samt tillverkade på ett miljömässigt socialt hållbart sätt.

Val av Solcellspanel

Noggrann analys

Att välja vilka solcellspaneler som ska installeras är inte enkelt utan kräver bra förståelse och noggrann analys. Solcellspanelerna ska producera el med hög verkningsgrad i minst 25 år vilket ställer höga krav på kvalité och driftsäkerhet. Som kund och beställare kan det vara svårt att orientera sig bland alla olika fabrikat på marknaden och även svårt att förstå skillnaden mellan olika solcellspanelers uppbyggnad och garantivillkor. Du måste därför kunna lita på att din solcellsleverantör är expert och erbjuder dig de bästa och mest kostnadseffektiva solcellspanelerna. Vi på GoSol är experter på solceller.

Vi förstår skillnaden mellan olika typer av solcellspaneler och mellan olika fabrikat. Vi följer teknikutvecklingen för att alltid kunna erbjuda de bästa solcellspanelerna. För att garantera att vi erbjuder solcellspaneler med hög kvalité har vi valt att utgå ifrån ett par grundläggande mätbara kvalitetskriterier. De solcellspaneler vi levererar kvalificerar sig alltid på topplistan av DNV GL:s kvalitetsindex. DNV GL är ett oberoende certifieringsföretaget som årligen tar fram ett kvalitetsindex över hur driftsäkra olika solcellspaneler är. Kvalitetsindexet bygger på grundliga testar av olika solcellspaneler och publiceras årligen i rapporten ”PV module reliability scorecard”.

Prova vår solcellkalkylator

Testa din förutsättningar att installera solceller. Beräkna uppskattad elproduktion, investeringskostnad samt återbetalningstid online.

Tryggt, Enkelt, Lönsamt och bra för Miljön

Vi installerar solceller, laddboxar och batterier. Alltid komplett och nyckelfärdigt!

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Expert på
solceller

Vi levererar och installerar. Komplett och nyckelfärdigt. Kontakta oss redan idag för mer information.

Kontaktformulär

KONTAKT

GOSOL ENERGI AB

Org.nr. 559160-8277

Email: info@GoSol.se

Växel: 010-175 52 00

© GOSOL ENERGI AB 2023