Solcellspaneler

Vi på GoSol Energi försöker alltid hitta de bästa solcellspanelerna till våra kunder. Tack vare stora inköpsvolymer kan vi erbjuda marknadens bästa solcellspaneler till konkurrenskraftiga priser. 

Kvalité och driftsäkerhet

Vi installerar bara solcellspaneler som bevisligen håller hög kvalité, har lång teknisk livslängd och tål nordiskt klimat med snö och is:

  • Helsvarta premiumpaneler
  • Hög verkningsgrad
  • Högsta kvalitetsindex
  • CE-märkta och Certifierade
  • 25 Års Effektgaranti
  • Miljömässigt tillverkade

Alltid svarta monokristallina solcellspaneler

Vi erbjuder alltid svarta monokristallina solcellspaneler med hög verkningsgrad. Med tillägget svart ram och svart baksida, istället för metallfärgad ram och vit baksida, blir solcellspanelerna helsvarta vilket ger ett diskret och stilrent utseende som passar på de flesta hustak.

De solcellspaneler vi erbjuder har alltid minst 25 års effektgaranti. Såklart är alla paneler vi erbjuder CE-märkte och uppfyller krav på elsäkerhet enligt svenska och europeiska standarder.

Kvalitetsindex och certfiering säkerställer att våra solcellspaneler är säkra samt tillverkade på ett miljömässigt socialt hållbart sätt.

Val av Solcellspanel

Att välja vilka solcellspaneler som ska installeras är inte enkelt utan kräver bra förståelse och noggrann analys. Solcellspanelerna ska producera el med hög verkningsgrad i minst 25 år vilket ställer höga krav på kvalité och driftsäkerhet. Som kund och beställare kan det vara svårt att orientera sig bland alla olika fabrikat på marknaden och även svårt att förstå skillnaden mellan olika solcellspanelers uppbyggnad och garantivillkor. Du måste därför kunna lita på att din solcellsleverantör är expert och erbjuder dig de bästa och mest kostnadseffektiva solcellspanelerna. Vi på GoSol är experter på solceller.

Vi förstår skillnaden mellan olika typer av solcellspaneler och mellan olika fabrikat. Vi följer teknikutvecklingen för att alltid kunna erbjuda de bästa solcellspanelerna. För att garantera att vi erbjuder solcellspaneler med hög kvalité har vi valt att utgå ifrån ett par grundläggande mätbara kvalitetskriterier.

De solcellspaneler vi levererar kvalificerar sig alltid på topplistan av DNV GL:s kvalitetsindex. DNV GL är ett oberoende certifieringsföretaget som årligen tar fram ett kvalitetsindex över hur driftsäkra olika solcellspaneler är. Kvalitetsindexet bygger på grundliga testar av olika solcellspaneler och publiceras årligen i rapporten ”PV module reliability scorecard”.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel:
010-175 52 00.