Samarbetspartner med Boo Energi

Ditt lokala energibolag sedan 1920

Boo Energi erbjuder kompletta, nyckelfärdiga solcells system, elbilsladdning och batterilagring i samarbete med Gosol Energi. Boo Energi grundades 1920 som ett lokalt energibolag. de ansvarar för utveckling och underhåll av elnätet i Saltsjö-Boo samt i delar av Värmdö och Vaxholm. Boo Energi strävar efter ett pålitligt elnät som kan möta både dagens och framtidens krav av elektrifiering.

Elhandelsavtal

Som solcellsproducent, eller mikroproducent som det ofta kallas, konsumerar du mellan en tredjedel och upp till hälften av den el din anläggning producerar. Det överskott du får, främst under sommarmånaderna, kan du sälja till direkt till Boo Energi som betalar spotpriset + 13,3 öre per kWh under det första året om du också är elkund hos Boo Energi.

Läs mer om våra tjänster

Vårt mål är att du som kund ska få den bästa möjliga energilösning. Både vad gäller layout, teknisk prestanda och ekonomisk lönsamhet. Projektering samt specifierade produkter är valda med hänsyn till fastigheten och markens specifika förutsättningar. Har du egna idéer eller önskemål? Vi är lyhörda och har god erfarenhet från att lyssna in specifika önskemål.