Sungrow SBR batteri

Sungrow – SBR lithiumjärnfosfat (LFP) med 10 års produktgaranti.

Sungrow batterilagring

Sungrow är en av de världsledande aktörerna för tillverkning av batterier. Med över 26 år i branschen och installationer i över 150 länder, är Sungrow en trygg och stabil aktör.

  • Modulär
  • Skalbar
  • 10 års produktgaranti

SBR

Sungrows batterier är det allra senaste på batterisidan, de innehåller flera funktioner som andra fabrikat saknar. Batterierna är mindre och lättare att hantera, de är modulbaserade vilket gör det enkelt att komplettera med ytterligare moduler senare. Batterierna har naturlig kylning som gör dem tysta och så är garantin på  10 år, vilket är betydligt längre jämfört med andra tillverkare.

Batteriet är ett så kallat högvoltsbatteri och bygger på Litiumjärnfosfat-kemin, vilket är marknadens säkraste batterikemi.

– 10 års produktgaranti

Våra batterier

På Gosol Energi har vi stor erfarenhet från att leverera och installera batterier med tillhörande stöd- och balanstjänster. Från mindre batterier för villan till storskaliga batteriskåp och container-lösningar. Vi arbetar med kvalitetssäkrade produkter som vi har bra förståelse och erfarenhet från.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel: 010-175 52 00