Growatt APX batteri

Growatt – APX lithiumjärnfosfat (LFP) med 10 års produktgaranti.

Growatt batterilagring

Growatt är en av de världsledande aktörerna för tillverkning av batterier. Med över 12 år i branschen och installationer i över 180 länder, är Growatt en trygg och stabil aktör.

  • Modulär
  • Skalbar
  • 10 års produktgaranti

APX

Growatts batterier är det allra senaste på batterisidan, de innehåller flera funktioner som andra fabrikat saknar. Batterierna är mindre och lättare att hantera, de är modulbaserade vilket gör det enkelt att komplettera med en eller två 5 kWh-moduler senare. Batterierna har naturlig kylning som gör dem tysta och så är garantin på  10 år, vilket är betydligt längre jämfört med andra tillverkare.

Batterierna klarar även av att sitta utomhus, men de ska inte utsättas för direkt solljus eller kraftig nederbörd. På Gosol sätter vi dock extra höga krav på våra projekteringar vilket gör att vi endast installerar batterierna inomhus.

– 10 års produktgaranti

Våra batterier

På Gosol Energi har vi stor erfarenhet från att leverera och installera batterier med tillhörande stöd- och balanstjänster. Från mindre batterier för villan till storskaliga batteriskåp och container-lösningar. Vi arbetar med kvalitetssäkrade produkter som vi har bra förståelse och erfarenhet från.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss med dina frågor genom att att använda vårt kontaktformulär. Du kan också ringa till vår telefonväxel: 010-175 52 00