ZAPTEC

GoSoL Energi

 

 

ZAPTEC laddbox – elbilsladdning

Smart laddinfrastruktur för nordiskt klimat

ZAPTEC är ett norskt företag med ett unikt produktsortiment inom elbilsladdning och laddinfrastruktur. Tack vare deras egenutvecklade och patenterade teknologi har ZAPTEC på kort tid blivit världsledande inom smarta laddsystem för elbilar. Alla deras laddboxar är utvecklade med hänsyn till vårt nordiska klimat och tillverkade av robusta och hållbara komponenter.

  • Patenterad regler- och lastbalansering

  • Unik molntjänst för övervakning

  • Deisgn och enkel användargränssnitt

  • Kvalité och tillverkad för nordiskt klimat

  • Möjlighet att kombinera 1- och 3-fasladdning

ZAPTEC laddbox - Smart laddinfrastruktur för nordiskt klimat

Auktoriserad installatör

Samarbetspartner och Återförsäljare

GoSoL Energi har lång erfarenhet av laddinfrastruktur och laddboxar från installation av enskilda laddboxar åt privatkunder till installation av storskalig laddinfrastruktur med styr- och lastbalansering åt bostadsrättsföreningar och företag. Vi är samarbets-partner till ZAPTEC och auktoriserad installatör för samtliga av deras produkter.

  • Auktoriserad installatör åt ZAPTEC

  • Återförsöljare och Samarbetspartner

  • Lång erfarenhet av laddinfrastruktur

  • Privat, Företag och Bostadsrättsföreningar

  • Installationsgaranti och Ansvarsförsäkring

ZAPTEC laddbox för Företag

Med ZAPTEC-laddsystem för fastighetsägare och Brf:er kan alla parkeringsplatser förberedas för elbilsladdning. På så sätt framtidssäkras hela fastigheten för elbilsladdning utan att ni behöver köpa in alla laddboxar direkt. ZAPTEC:s patenterade laddsystem optimerar och kapar effekttoppar vilket ger kostnadsbesparingar. Både vad gäller kostnaden för el- och nätavgifter, men också avseende dyra investeringskostnader för husets el-infrastruktur.  Med ZAPTEC kan ni fördela kostnaden för elbilsladdning rättvist mellan alla användare och föreningsmedlemmar.

ZAPTEC laddbox för Privatpersoner

Med ZAPTEC produktserie HOME hittar du allt du behöver för att installera elbilsladdning i din villa, garage eller fritidshus. Kombinera och välj mellan 1- och 3-fasladdning med kapacitet upp till 22 kW. ZAPTEC HOME passar alla elbilar och erbjuder säker elbilsladdning. Alla laddboxar har inbygd jordfelsbrytare och är tillverkade i Norge. Med ZAPTEC:s portal har du möjlighet att stänga av och sätta på laddningen och ställa in laddcykler samt se din historik och hur många kWh du laddat totalt. En laddbox från ZAPTEC är enkel at installera. Från beställning till monterad och färdiginstallerad laddbox går på ett par dagar. Med Grönt ROT-avdrag motsvarande 50 procent av totalkostnaden blir slutpriset oftast inte dyrare än att installera ett nytt eluttag.

ZAPTEC för Privatpersoner

Med ZAPTEC produktserie HOME hittar du allt du behöver för att installera elbilsladdning i din villa, garage eller fritidshus. Kombinera och välj mellan 1- och 3-fasladdning med kapacitet upp till 22 kW. ZAPTEC HOME passar alla elbilar och erbjuder säker elbilsladdning. Alla laddboxar har inbygd jordfelsbrytare och är tillverkade i Norge. Med ZAPTEC:s portal har du möjlighet att stänga av och sätta på laddningen och ställa in laddcykler samt se din historik och hur många kWh du laddat totalt. En laddbox från ZAPTEC är enkel at installera och från beställning till monterad och färdiginstallerad laddbox går på ett par dagar. Med Grönt ROT-avdrag motsvarande 50 procent av totalkostnaden blir slutpriset oftast inte dyrare än att installera ett nytt eluttag.

Beräkna ditt pris online

Ta fram ditt pris online på bara några minuter. Prova vår solcellskalkylator för att få en översiktlig bild av storlek på solcellssystem och lönsamhet.

Tryggt, Enkelt, Lönsamt och bra för Miljön

Vi installerar solceller, laddboxar och batterier. Alltid komplett och nyckelfärdigt!

Vi projekterar och installerar solcellsanläggningar till villor, lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Expert på
solceller

Vi levererar och installerar. Komplett och nyckelfärdigt. Kontakta oss redan idag för mer information.

Kontaktformulär

KONTAKT

GOSOL ENERGI AB

Org.nr. 559160-8277

Email: info@GoSol.se

Växel: 010-175 52 00

© GOSOL ENERGI AB 2021